ONS TEAM

Het team van de Kleine Kunst bestaat inmiddels uit 18 gedreven en enthousiaste medewerkers, die hun werk met veel plezier doen en dat ook uitstralen. Er is een grote diversiteit binnen het team: van jong tot oud, van MBO tot HBO, van veel ervaring op de werkvloer naar een starter. Dit maakt dat de Kleine kunst een veelzijdig team heeft waar collega’s van elkaar leren en elkaar helpen. Er is ruimte voor pedagogisch medewerkers om zich te ontwikkelen door het aan de slag te gaan met extra taken en projecten.

Pedagogisch Medewerker

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Michelle Breukelman, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Dedemsvaart.  

Sinds eind juni 2019 werk ik bij De Kleine Kunst!  

In 2016 ben ik begonnen met de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang op het Deltion College in Zwolle. Daar heb ik ontzettend veel mogen leren over de ontwikkeling van kinderen. De verschillende talenten die kinderen hebben en hun eigen fantasiewereld zijn voor mij altijd erg interessant geweest. In mijn opleiding heb ik op verschillende plekken stage gelopen en heb ik mee mogen kijken bij alle leeftijden.  

Ik vind het erg leuk om de verschillen tussen kinderen te zien en hen te stimuleren om een eigen ik te creëren. Ik vind het leuk om met de kinderen uitdagende activiteiten te doen, maar wel op hun eigen niveau. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en voor mij is het erg belangrijk om daar goed op in te spelen.  

Wat mij zo aanspreekt in het werken met kinderen is dat kinderen zo heerlijk zichzelf zijn, ze maken zich nergens druk om en genieten volop, en daar kan ik weer ontzettend van genieten.  

Ik hoop jullie allemaal snel te zien en mij persoonlijk voor te kunnen stellen. 

Groetjes Michelle  

Pedagogisch Medewerker

Hallo allemaal!  
 
Mijn naam is Wendy Koers, ik ben 23 jaar en woon in Dedemsvaart. 
Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang op niveau 3 behaald en ben daarna doorgegaan naar jeugdzorg op niveau 4. 
 
Ik heb tijdens mijn stages veel geleerd en op veel verschillende plekken ervaring op mogen doen. Dit onder andere op: kinderdagverblijven, BSO, peuterspeelzaal en vervolgens op een basisschool waar ik voornamelijk in groep 1/2 werkzaam was. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker te sporten en tijd door te brengen met mijn vriend, vrienden en familie.  
 
In maart mag ik het team komen versterken, hier kijk ik enorm naar uit! 
Ik hoop mijn enthousiasme over te brengen naar de kinderen en de ouders. 

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn of om liedjes te zingen samen met de kinderen. Ik denk dat wij als leidsters elke dag weer kunnen leren van de kinderen en andersom! 

Daarnaast vind ik het enorm belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart naar de opvang kunnen brengen. De kinderen moeten zich veilig voelen en het leuk hebben ik hoop natuurlijk dat ik daaraan kan bijdragen!  
Ik sta altijd open voor een praatje of vragen!

Pedagogisch Medewerker

Hallo allemaal, 
 
Mijn naam is Hilde Smit. Ik ben 25 jaar oud en ik kom uit Slagharen. Ik ben sinds maart 2019 gaan samenwonen met mijn vriend in Balkbrug. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, winkelen of om leuke uitjes te ondernemen met vriendinnen.  

Mijn passie en plezier ligt bij het werken met kinderen. Mijn motto is ‘Van elke dag kun je iets bijzonders maken.’ Dit kun je waarmaken door een activiteit, maar ook door persoonlijke aandacht zoals een gesprekje met een kind. 

Ik heb jaren lang gewerkt als recreatieleidster op verschillende campings in Nederland. Recreatie is seizoenswerk gebonden. De kinderopvang niet, vandaar dat ik heb gekozen voor de kinderopvang. Het werken met kinderen vind ik erg leuk. Het is en blijft bijzonder om alle kinderen te zien groeien en ontwikkelen, ieder op hun eigen manier. Elke dag is het weer een feestje om die blije snoetjes weer te zien. Dit maakt mijn werkdag elke dag weer zo leuk! 
 
Ik vind het belangrijk om kinderen een veilig en vertrouwde omgeving te geven, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en waar de kinderen door persoonlijke aandacht zichzelf zijn, spelen, leren en plezier hebben. 
 
In februari start ik op de Kleine Kunst. Ik kijk hier met veel enthousiasme naar uit. En om u te ontmoeten!  

Groetjes Hilde 
 

Pedagogisch Medewerker

Hallo allemaal  

Mijn naam is Paulien Wijnhoud, ik ben 29 jaar en ik woon samen met mijn vriend Robin in Balkbrug. In mijn vrije uurtjes help ik thuis op het loonbedrijf, ik mag graag een wandeling maken of even lekker sporten maar ik vind het ook erg gezellig om met vrienden leuke dingen te ondernemen.

In 2010 heb ik mijn diploma SPW 4 gehaald en nadien met verschillende doelgroepen gewerkt (kinderen – gehandicaptenzorg & ouderenzorg).

Mijn passie en plezier ligt bij het werken met kinderen. Omdat ieder kind uniek is en zich ontwikkeld op zijn/haar eigen tempo, maakt het werken met kinderen zo bijzonder en leuk! Ik vind het belangrijk om kinderen een veilig en vertrouwde omgeving aan te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en het leuk kunnen hebben. Ook vind ik het belangrijk dat ouders hun kinderen met een gerust hart naar de opvang kunnen brengen.

Graag ontmoet ik jullie daar,

groetjes Paulien

 

Assistent Leidinggevende

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lianne Mensink en samen met mijn vriend woon ik in Dedemsvaart. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan motor rijden en tijd door te brengen met familie en vrienden. Daarnaast kan ik veel energie kwijt in hardlopen. Ook vind ik het leuk om met interieur en styling bezig te zijn. In 2010 heb ik mijn diploma Sociaal Pedagogisch Werker Niveau 3 behaald en vervolgens in 2011 mijn diploma Sociaal Agogisch Werker Niveau 4. Tijdens en na deze opleidingen heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Sinds maart 2018 pas ik mijn vaardigheden en kennis met veel plezier toe bij De Kleine Kunst in Ommen. Een dagverblijf met een warme en huiselijke sfeer, waar persoonlijk contact centraal staat. Met veel passie en gedrevenheid hoop ik een steentje bij te kunnen dragen in de ontwikkeling van uw kind. Door aandacht en het aanbieden van leerzame activiteiten zowel binnen als buiten, hoop ik een fijne omgeving te creëren waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen en zich thuis voelt. Ik hoop een goede bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling die bij uw kind past en waarin u en uw kind zich gehoord en begrepen voelen. Elke dag in de kinderopvang is weer anders en dat maakt het werken zo leuk en uitdagend. Daarbij vind ik het leuk om de activiteiten aan te passen op de behoeftes en interesse van het kind. Ik hoop op een fijne tijd samen met u en uw kind bij De Kleine Kunst!

Groetjes Lianne

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Maureen Veneberg. Ik ben 21 jaar oud en ik woon in Dedemsvaart. Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij De Kleine Kunst en ik ervaar ontzettend veel plezier in het werken met kinderen. In de afgelopen jaren heb ik vele verschillende facetten van het werken met kinderen mogen ervaren. Zo ben ik clubleidster geweest, heb ik een aantal seizoenen gewerkt in het animatieteam van een camping en ik ben drie jaren actief geweest in het onderwijs. Door deze ervaringen ben ik erachter gekomen wat ik écht wil: werken met kinderen op een spontane manier, waarin ik mijn enthousiasme en creativiteit kwijt kan. De Kleine Kunst sluit daarom naadloos aan bij mijn passie voor kinderen. 

Het mooie aan het werken bij De Kleine Kunst is voor mij dat ik kinderen zie ontwikkelen in hun eigen tempo. Ook de open communicatie met ouders/verzorgers en de prettige werksfeer dragen bij aan het plezier dat ik heb in mijn werk. Dit plezier en enthousiasme dat ik heb in mijn werk breng ik over op de kinderen. Mijn kwaliteiten zitten hoofdzakelijk in het op interpersoonlijke wijze communiceren met kinderen en het bedenken van leuke, inspirerende, enthousiasmerende en leerzame activiteiten, die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Dit kan een knutselactiviteit zijn, een motorische activiteit of een spel.  

Hopelijk heeft u een goed beeld gekregen van wie ik ben als persoon en als begeleidster bij De Kleine Kunst.

Graag tot ziens!

Groetjes Maureen

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Sandra van Dieren, woon samen met mijn man en onze 2 jongens hier in Ommen. Van kinds af aan was het voor mij al duidelijk dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Ruim 10 jaar werk ik met veel plezier in de kinderopvang, geen enkele dag is hetzelfde!

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, er lekker op uit te gaan of samen creatief bezig te zijn. Ieder kind is zo uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen tempo, dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder en leuk!

Door goed naar een kind te kijken en te luisteren, speel ik in op zijn/haar wensen en behoeften. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich hier welkom en thuis voelen zodat ze zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen. Ieder kind is uniek en mag vooral zichzelf zijn!

Ik zie jullie graag bij de Kleine Kunst! Groetjes Sandra

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Melissa Evers en ik woon met mijn gezin in Dedemsvaart. Nadat ik in 2013 mijn diploma voor Pedagogisch Medewerker Niveau 3 heb gehaald, heb ik 4 jaar in de Kinderopvang gewerkt. Om mijn vaardigheden uit te breiden heb ik in 2017 mijn diploma voor Pedagogisch Medewerker Niveau 4 gehaald en sinds oktober van datzelfde jaar ben ik werkzaam bij Kinderopvang de Kleine Kunst. Ik werk graag met kinderen, omdat ze zo puur zijn en omdat ik het fascinerend vind om te zien hoe ze zich in een hoog tempo ontwikkelen. Daarbij vind ik het leuk om activiteiten voor ze te verzinnen die aansluiten bij de belevingswereld en die passen bij de ontwikkeling. Deze activiteiten kunnen binnen of buiten plaatsvinden en stimuleren telkens weer een ander ontwikkelingsgebied. We gaan de natuur in om naar beestjes te zoeken of om in de plassen te stampen bijvoorbeeld. Maar we lezen de kinderen ook veel voor en we dansen en zingen met ze. Naast de ontwikkeling door middel van activiteiten, leren kinderen ook veel van elkaar in hun vrije spel. Hiervoor bied ik ze een veilige basis aan waarbij de kinderen spelenderwijs en op hun eigen tempo kunnen leren. Ik vind het erg mooi om deel uit te mogen maken van deze belangrijke periode in het leven van de kinderen.

Ik zie u graag bij Kinderopvang De Kleine Kunst!

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Mariët Kolk, ik ben geboren in 1996 en woon in Ommen.

In 2016 heb ik mijn diploma gehaald voor PW kinderopvang niveau 3. Hierna ben ik nog doorgaan leren en heb ik In 2017 heb ik mijn diploma behaald voor PW kinderopvang niveau 4.

Ondertussen heb ik op twee verschillende kinderdagverblijven gewerkt, alleen bleef ik steeds opzoek naar meer uitdaging en naar een kinderdagverblijf wat mij meer aantrok. Toen ik bij kinderdagverblijf De Kleine Kunst binnen kwam had ik meteen een veilige en warme sfeer, het is echt een kinderdagverblijf waar elk kind zich thuis zou kunnen voelen.

Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hier van deel uit te mogen maken.

Wat ik belangrijk vind is dat wij Kinderen stimuleren om hun eigen fantasie naar voren te laten komen. Niet elk kunstwerk wat de kinderen maken hoeft perfect te zijn. Als hun eigen fantasie er maar in zit. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat u en uw kind(eren) zich thuis voelen bij ons op het kinderdagverblijf! Daarom vind ik dat ouders ook een goed beeld moeten krijgen van hoe wij moet uw kind om gaan. Ik sta dus altijd klaar voor vragen of gewoon even een praatje!

Groetjes Mariët

Pedagogisch Medewerker

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lidewij Jonkeren. Ik ben 28 jaar en moeder van een zoontje van 2 jaar, Lucas. Samen met mijn zoontje woon ik in Dedemsvaart.

Mijn diploma Pedagogisch Medewerker niveau 4 heb ik in 2012 behaald. Tijdens de verschillende stages heb ik veel ervaring opgedaan. Daarna heb ik met veel plezier gewerkt op een kleinschalig kinderdagverblijf in Zwolle.

Ik vind het erg leuk om kinderen te verzorgen, spelenderwijs nieuwe dingen te leren en de kinderen zelf op een veilige manier dingen te laten ontdekken. Daarbij vind ik het belangrijk om goed naar de kinderen te kijken, naar hen te luisteren en zoveel mogelijk rekening te houden met hun wensen en behoeften. Ik hoop dat de kinderen daardoor met heel veel plezier naar de opvang gaan en de ouders met een gerust hart kunnen werken!

Sinds september 2018 werk ik met heel veel plezier bij Kinderdagverblijf De Kleine Kunst en ik hoop jullie daar dan ook snel te ontmoeten!

Groetjes Lidewij.

Pedagogisch Medewerker

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jayeleigh Krieger. Ik ben  19 jaar oud en woon in het buitengebied van Dalfsen. Daar woon ik samen met mijn ouders, broers en zusjes. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken. De kinderopvang is dan ook de plek waar ik mijn passie helemaal in kwijt kan. Mijn doel is om kinderen met een lach naar huis toe te laten gaan. Ieder kind is uniek, dat is waarom ik iedere keer weer probeer de individuele behoeftes van de kinderen te stimuleren. De persoonlijke begeleiding met de kinderen maakt dit vak voor mij zo mooi. Wanneer kinderen bijvoorbeeld in je armen komen springen omdat ze blij zijn dat je er bent, begint voor mij de dag  met een grote lach toch altijd extra goed. Ik heb er zoveel plezier in! De open en persoonlijke communicatie speelt bij mij ook een belangrijke rol, naar mijn mening is dat de basis voor goede band tussen kind, ouder en pedagogisch medewerker. Naast het werken in de kinderopvang, ligt mijn andere passie bij de paardensport. Mijn paard en meerdere pony’s van mijn zusjes staan thuis gestald, wat al een keer een mooie mogelijkheid bood om met de kinderen van de kinderopvang te komen aaien en knuffelen. Verder geniet ik van het samen zijn met mijn familie en/of vrienden. Sinds september 2018 ben ik op de Kleine Kunst te vinden. Ik kijk er ontzettend naar uit om deel uit te mogen maken aan de ontwikkeling van de kinderen hier bij De Kleine Kunst!

Pedagogisch Medewerker

Mijn naam is Yvonne Reimert.

Ik woon in Luttenberg, ben getrouwd, 57 jaar, moeder van 2 kinderen (30 en 33 jaar) en oma van 2 schatten van kleinkinderen (2 en 4 jaar). In 1994 ben ik als vrijwilligster in een KDV in Raalte gaan werken met voornamelijk allochtone kinderen. Daar ben ik echt naar kinderen gaan kijken. Het maakt geen verschil uit welk land of werelddeel kinderen komen, of ze rijk of arm zijn, of ze blank of gekleurd zijn. Daarom vind ik het belangrijk dat ieder kind zich hoort te kunnen ontwikkelen op zijn/haar eigen wijze en tempo. Het maakt niet uit of een knutselwerkje niet perfect is, zolang ze er maar plezier in hebben. De een houdt van kleuren en een ander gaat liever buiten spelen en lekker ravotten. Het is dan ook belangrijk om goed naar kinderen te kijken en te luisteren. Ieder kind is anders, ieder kind is uniek. Dat maakt het werk in de kinderopvang ook zo mooi en bijzonder voor mij. In 2000 heb ik mijn diploma SPW4 gehaald en vanaf 2005 ben ik werkzaam bij KDV in Ommen, waar ik altijd met veel plezier heb gewerkt. Vanaf 25 maart 2019 ben ik bij De Kleine Kunst gaan werken. De eerste keer dat ik daar binnen kwam voelde gelijk goed, huiselijk, warm en gezellig. Ik vind het erg leuk om het team te komen versterken, ik heb er heel veel zin in.