Dag­opvang

De dagopvang is vaak de eerste plek buiten thuis waar u als ouder uw kind aan toevertrouwd. Bij De Kleine Kunst vinden we een vertrouwde omgeving en veilige, prettige sfeer heel belangrijk. Het is de basis voor ieder kind om zich fijn te voelen en te kunnen ontwikkelen. Daarom besteden wij veel aandacht aan een huiselijke inrichting en werken we altijd met vaste pedagogisch medewerkers per groep.

Vraag een rondleiding aan

Zelf doen

Of een kind nu net kan omrollen, zijn eerste stapjes zet of al bezig is met tellen: wij stimuleren hen in wat ze kunnen. Zo mogen ze bij ons al jong zelf proberen hun broodje te smeren. En oefenen ze zelf met de jas aan trekken als we naar buiten gaan. Wat uw kind zelf kan, doet het ook zelf. We benoemen steeds wat goed gaat, zodat uw kind zelfvertrouwen krijgt en op nieuwe situaties durft af te stappen.

Kruipende baby
Kleinschalige opvang
Vaste medewerkers
Ouder contact app
Meer dan 400 m2 binnenruimte
Sfeervolle huiselijke inrichting
Stimulerend voorschools programma
Ruime groene buitenruimte
Gevarieerd activiteitenaanbod
Uitstapjes met eigen bussen
Openingstijden: 07.00 – 18.00
Laag uurtarief
Ruime parkeergelegenheid
Jongen die bellen blaast

Spelen en leren

Kinderen leren spelenderwijs. Daar is De Kleine Kunst volledig op ingericht. We hebben uitdagend speelgoed voor iedere leeftijd. Ook veel dingen in dagritme doen we lerend en spelend, zoals het tellen van de washandjes als we ons schoonpoetsen na het eten. We bieden elke dag leuke activiteiten aan op het gebied van muziek, natuur, kunst en beweging. Zo kan elk kind zijn of haar talent ontdekken en laten groeien.

Groepen

Bij De Kleine Kunst hebben we op elke locatie een babygroep voor kinderen 0 tot 1 jaar. Verder werken we met verticale groepen. Zo kunnen we de kinderen aan de ene kant zorg en activiteiten aanbieden op hun niveau. Tegelijk leren jonge kinderen van de oudere kinderen en leren de groteren andersom rekening te houden met de kleineren.

Locaties voor dagopvang

De Kleine Kunst biedt dagopvang aan op onze vestiging aan de Van Reeuwijkstraat en in Kindcentrum Kindplein West.

Dagopvang lunch