Buiten­schoolse opvang

Volgende halte: basisschool! Er verandert ineens veel. Op school hebben de kinderen al veel gedaan en ‘gemoeten’. Daarom is het nu tijd om te ontladen. In onze gezellig ingerichte buitenschoolse opvang vinden kinderen een lekkere, zachte bank om op neer te ploffen. Er staat fruit en drinken klaar en wie dat wil, kan zijn of haar verhaal doen. We vinden het belangrijk dat de kinderen zich bij De Kleine Kunst thuis en op hun gemak voelen.

Vraag een rondleiding aan
Meisje op boomstam

Meedoen of vrij spelen

Heeft uw kind nog energie om lekker wat te doen? Daar is alle ruimte voor! In kleine groepjes bieden we de kinderen leuke activiteiten aan, binnen en buiten. Maar je kunt natuurlijk ook lekker wegzakken in een zitzak met een stripboek of op eigen houtje een potje voetballen met je vrienden. Na een drukke schooldag is de middag vrije tijd, dus de keuze is aan de kinderen zelf.

Kleinschalige opvang
Vaste medewerkers
Ouder contact app
Meer dan 500 m2 binnenruimte
Ruime groene buitenruimte
Gevarieerd activiteitenaanbod
Openingstijden: 07.00 – 18.00
Laag uurtarief
Ruime parkeergelegenheid

Talenten ontdekken

Bij De Kleine Kunst hebben we leuk en uitdagend speelgoed voor iedere leeftijd, zowel voor binnen als voor buiten. Daarnaast organiseren we iedere middag leuke activiteiten op het gebied van muziek, natuur, kunst en beweging. Samen dansen, schilderen, timmeren of een speurtocht uitzetten: er is van alles te beleven. Zo kan ieder kind zijn of haar talent ontdekken en laten groeien.

Ook voor schooltijd en in de vakanties

Bij De Kleine Kunst kunt u ook terecht voor voorschoolse opvang. En natuurlijk is uw kind ook in de schoolvakanties van harte welkom! In de vakantieweken zorgen we voor een leuk en actief programma, soms op onze eigen locatie maar vaak ook buiten de deur.

Locaties voor buitenschoolse opvang

De Kleine Kunst biedt buitenschoolse opvang aan in Kindcentrum Kindplein West.

Kinderen ontdekken insecten
BSO lunch