Ouder­portaal

Welkom bij het ouderportaal. Hier vindt u algemene informatie over De Kleine Kunst, zoals de algemene voorwaarden en het huisreglement. Ook voor de planning, uw ruiltegoeden, het dagboek van uw kind en de gegevens over de groep kunt u hier terecht.

Login op het ouderportaal

Eenvoudig

Onze app is heel eenvoudig in gebruik. U vindt snel en intuïtief uw weg in de vele functies, zowel op de computer als op een smartphone of tablet. De app is zo ontworpen dat deze ook voor onze pedagogisch medewerkers heel makkelijk in gebruik is. Een foto maken en uploaden gaat letterlijk met twee keer klikken, want natuurlijk mag dit nooit ten koste gaan van de aandacht voor de kinderen.

Veilig

Net als u, vinden wij de privacy van uw kind erg belangrijk. Natuurlijk wilt u geen foto’s of informatie over uw zoon of dochter terugvinden op internet. Daarom biedt onze app een veilige en afgeschermde omgeving, waarin alleen u en de pedagogisch medewerkers op de groep toegang hebben tot de foto’s en berichten over uw kind. Bij de ontwikkeling zijn hoge eisen gesteld aan de beveiliging.

De Kleine Kunst app