Ontstaan

Mijn naam is Brigitte Tas en ik ben per 1 maart 2017, samen met mijn man Valentijn, begonnen met ons kinderdagverblijf De Kleine Kunst aan de van Reeuwijkstraat 38 te Ommen. 

Waarom een kinderdagverblijf? 

Omdat kinderen mijn passie zijn en zij mij elke dag opnieuw inspireren en boeien door hun puurheid en kunstzinnige kijk op de wereld om hen heen. Hierdoor is  het werken in de kinderopvang voor mij veel meer dan werk alleen. 

Ik werk al 19 jaar met veel plezier in de kinderopvang  waarbij ik verschillende functies heb bekleed zoals: pedagogisch medewerker, stage-coördinator, assistent-leidinggevende, leidinggevende, beleidsmedewerker en pedagogisch coach. 

Tijdens deze jaren zijn een aantal zaken voor mij altijd centraal blijven staan… 

Op de eerste plaats is dat uiteraard het kind en de ouders. Het is immers uw kind dat  u naar het kinderdagverblijf  brengt en daar moeten u en uw kind zich prettig en vertrouwd bij voelen. 

Kinderopvang De Kleine Kunst is aangesloten bij de volgende instanties: