BUITENSCHOOLSE OPVANG

Volgende halte: Basisschool! Wat gaat dat toch snel. En wat verandert er ineens veel. Opletten, stil zitten, taal en rekenen, om maar eens een paar dingen te noemen. 

Wat is er dan fijner dan een lekkere zachte bank in een gezellige omgeving om op neer te ploffen na zo’n drukke schooldag? Maar natuurlijk ook vriendjes en vriendinnetjes waarmee je allerlei spannende avonturen kunt beleven…

Op BSO De Kleine Kunst kunt u op meerdere manieren gebruik maken van buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 –12 jaar. 

Er is een naschoolse opvang ingericht op basisschool Het Koloriet aan de Patrijsstraat 4, 7731 ZL te Ommen. Het gebouw is makkelijk te bereiken voor ouders en is voorzien van een ruime parkeergelegenheid. Dichtbij de locatie zijn verschillende speelmogelijkheden en is het park op loopafstand bereikbaar. De opvang bevindt zich aan de achterzijde van de school en is via de hoofdingang van de school te bereiken. Daarnaast mogen we gebruik maken van de speelzaal voor verschillende activiteiten. De speelzaal is ook gevestigd in de school. Deze zit aan de voorzijde en heeft zicht op het grote plein. 

Ook is een naschoolse- en vakantieopvang ingericht op basisschool De Dennenkamp aan de Tureluur 14, 7731 KP te Ommen. Het gebouw is goed te bereiken voor ouders en is voorzien van een ruime parkeergelegenheid. Dichtbij de locatie zijn verschillende speelmogelijkheden en er is een park op loopafstand bereikbaar. De opvang bevindt zich aan de oostzijde van de school en kan bereikt worden via de hoofdingang.  

Er vindt ook naschoolse opvang plaats op basisschool Guido de Bres aan de Sandbergstraat 14, 7731 DG te Ommen. Het gebouw is makkelijk te bereiken voor ouders en is voorzien van een ruime parkeergelegenheid. Dichtbij de locatie zijn verschillende speelmogelijkheden en is het park aan de Danteweg op loopafstand bereikbaar. De opvang bevindt zich aan de oostzijde van de school en heeft een eigen ingang.  

Ten slotte is er voorschoolse opvang mogelijk. Deze start vanaf 7.00 uur en vindt plaats op VSO De Dennenkamp en VSO Guido de Bres. De kinderen worden door ons naar hun school gebracht.

Wilt u graag meer weten?

U kunt natuurlijk vrijblijvend contact opnemen zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en u wellicht de locatie kunnen laten zien.