Wieteke

Pedagogisch Medewerker

Hallo allemaal,

Ik ben Wieteke Borger, 35 jaar oud. Getrouwd met Mark en moeder van 3 geweldige kinderen.

Een zoon van 7, een dochter van 5 en een zoontje van 2. We wonen in Ommen, samen met onze hond, twee katten en wat diertjes buiten.

Na het behalen van mijn diploma SPH ben ik in de zorg gaan werken. Ik heb op verschillende locaties gewerkt, onder andere met lichamelijk en/of verstandelijk beperkte  kinderen en jongeren. Later ook bij een logeerhuis voor kinderen die extra zorg nodig hadden. Op deze manier konden we de ouders ontlasten van zorg. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan. Toen mijn tweede kindje werd geboren ben ik thuis als gastouder gaan werken. Ik heb hier ontzettend van genoten, maar op een gegeven moment miste ik de gezelligheid en deskundigheid van een team. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik nu deel uit maak van het team van de Kleine Kunst.

Ik vind het fantastisch om met kinderen te werken. Ik houd van hun enthousiasme en onbevangenheid. Ik bied ze graag een veilige basis vol warmte, van waaruit ze zich kunnen ontwikkelen tot mooie mensjes. Als ik daaraan een kleine bijdrage kan leveren, maakt me dat ontzettend blij.

Groetjes Wieteke Borger