De kleine kunst is een kinderdagverblijf waar kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, en open en persoonlijk contact centraal staat.

Wat wij bieden:

  • Kleinschalige opvang
  • Vaste medewerkers
  • Ouder contact app
  • Meer dan 160 M2 binnenruimte
  • Sfeervolle huiselijke inrichting
  • Ruime groene buitenruimte
  • Gevarieerd activiteitenaanbod
  • Openingstijden: 07:00 – 18:00
  • Laag uurtarief
  • Ruime parkeergelegenheid

Sandra van Dieren

Mijn naam is Sandra van Dieren, woon samen met mijn man en onze 2 jongens hier in Ommen.
Van kinds af aan was het voor mij al duidelijk dat ik later met kinderen wilde gaan werken.
Al 9 jaar werk ik met veel plezier in de kinderopvang, geen enkele dag is hetzelfde.
Daarnaast vind ik het heerlijk om buiten te zijn, er lekker op uit te gaan, of samen creatief bezig te zijn.
Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn haar eigen tempo, dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder en leuk!
Door goed naar een kind te kijken en te luisteren, kun je inspelen op zijn/haar wensen en behoeften.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich hier welkom en helemaal thuis voelen zodat ze zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen.
Ieder kind is uniek en mag vooral zichzelf zijn!
Vanaf september 2017 komen jullie mij tegen bij de Kleine Kunst. Ik heb er ontzettend veel zin in om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Groetjes Sandra

Melissa van Dijk

Mijn naam is Melissa van Dijk, ik ben 25 jaar en ik kom uit Dedemsvaart. Nadat ik in 2013 mijn diploma voor Pedagogisch Medewerker Niveau 3 heb gehaald, heb ik op verschillende kinderdagverblijven en BSO’s gewerkt. Hierdoor heb ik al veel ervaring op kunnen doen in de Kinderopvang. Om mijn vaardigheden uit te breiden heb ik in 2017 mijn diploma voor Pedagogisch Medewerker Niveau 4 gehaald.

In het werkveld heb ik Brigitte op verschillende plekken leren kennen, op kinderdagverblijven en kantoor. Zij heeft een mooie visie over kinderen en weet dit goed over te brengen op de ouders, kinderen en medewerkers. Daarom ben ik blij dat ik per 1 oktober deel mag gaan uitmaken van het team van kinderdagverblijf de Kleine Kunst.

Kinderen zijn zo puur en het is voor mij fascinerend om te zien hoe ze zich vaak in een hoog tempo ontwikkelen. Ik vind het dan ook heerlijk om te werken met kinderen en leuke activiteiten voor ze te verzinnen die aansluiten bij hun belevingswereld en die passen bij de ontwikkeling. Deze activiteiten kunnen binnen of buiten plaatsvinden en stimuleren telkens weer een ander ontwikkelingsgebied. We gaan de natuur in om naar beestjes te zoeken of om in de plassen te stampen bijvoorbeeld. Maar we lezen de kinderen ook veel voor, dansen en zingen met ze en doen een boel creatieve activiteiten. Naast de ontwikkeling door middel van activiteiten, leren kinderen ook veel van elkaar in hun vrije spel. Hiervoor bied ik ze een veilige basis aan zodat zij spelenderwijs en op hun eigen tempo kunnen leren. Dit kan soms betekenen dat ik de kinderen niet ‘stoor’ in hun (fantasie)spel. Hierbij vind ik het altijd leuk om te zien wat de kinderen zelf al kunnen en hoe ze zich gaandeweg ontwikkelen. Ook voor de ouders is dit, in mijn ervaring, erg leuk om terug te zien en via de pedagogisch medewerkers hier over te horen.

Ik zie u straks dan ook graag op kinderdagverblijf De Kleine Kunst!