Hilde

Pedagogisch Medewerker

Hallo allemaal, 
 
Mijn naam is Hilde Smit. Ik ben 25 jaar oud en ik kom uit Slagharen. Ik ben sinds maart 2019 gaan samenwonen met mijn vriend in Balkbrug. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, winkelen of om leuke uitjes te ondernemen met vriendinnen.  

Mijn passie en plezier ligt bij het werken met kinderen. Mijn motto is ‘Van elke dag kun je iets bijzonders maken.’ Dit kun je waarmaken door een activiteit, maar ook door persoonlijke aandacht zoals een gesprekje met een kind. 

Ik heb jaren lang gewerkt als recreatieleidster op verschillende campings in Nederland. Recreatie is seizoenswerk gebonden. De kinderopvang niet, vandaar dat ik heb gekozen voor de kinderopvang. Het werken met kinderen vind ik erg leuk. Het is en blijft bijzonder om alle kinderen te zien groeien en ontwikkelen, ieder op hun eigen manier. Elke dag is het weer een feestje om die blije snoetjes weer te zien. Dit maakt mijn werkdag elke dag weer zo leuk! 
 
Ik vind het belangrijk om kinderen een veilig en vertrouwde omgeving te geven, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en waar de kinderen door persoonlijke aandacht zichzelf zijn, spelen, leren en plezier hebben. 
 
In februari start ik op de Kleine Kunst. Ik kijk hier met veel enthousiasme naar uit. En om u te ontmoeten!  

Groetjes Hilde