Herfstvakantie

Deze week was het herfstvakantie. We hebben met de kinderen weer allerlei leuke activiteiten ondernomen. Zo gingen we terug in de tijd. We speelden de Middeleeuwen na. De kinderen mochten zich verkleden als ridders en jonkvrouwen, er werden schilden en harnassen geknutseld en er was een heus kasteel. De schilden konden de kinderen gebruiken om zichzelf te beschermen tijdens een spannende fakkel speurtocht. Aan het einde van de speurtocht konden de kinderen een schat opgraven.
Verder hebben de kinderen van de peutergroep en de BSO een dansworkshop gehad, gegeven door Dansstudio 85. Ook deze dans stond uiteraard in het teken van de Middeleeuwen! De kinderen deden hier enthousiast aan mee.
Om de week af te sluiten konden de paarden natuurlijk niet missen tijdens deze Middeleeuwse week! We zijn met de kinderen van de peutergroep en de BSO bij de paarden op de boerderij geweest. De kinderen mochten de paarden bekijken en aaien. Ook werd er aan de kinderen uitgelegd wat de paarden eten, waar ze staan en hoe een hoofdstel eruit ziet. De kinderen vonden het reuze interessant en kregen een échte rozet mee naar huis.
We hebben ons dus weer goed vermaakt in de herfstvakantie!

U kunt natuurlijk meer foto’s bekijken op onze Facebook pagina